Add Titannet Steams

Moderators: Anton, Logan, Daniel, Dmitry

Post Reply
clublights
Posts: 18
Joined: Sat Mar 02, 2019 2:54 pm

Add Titannet Steams

Post by clublights » Tue Jul 02, 2019 3:25 pm

I work for Avolites in the US and I've talked to our devs who think adding the ability to see TitanNet should be possible

Can we that added ? I can put you in contact with our head Dev at Avo to help .

Rihards
Posts: 36
Joined: Thu Mar 14, 2019 2:06 am

Re: Add Titannet Steams

Post by Rihards » Mon Jul 08, 2019 12:13 am

Hello

Support for other protocols besides the ones that are implemented right now + PosiStageNet (IQTester v0.6.3 at the time of writing) will be added after firmware version 1.0.

I will let you know when we will be adding this protocol if we decide to do so.

Thank you for the suggestion!
IQ Tester

clublights
Posts: 18
Joined: Sat Mar 02, 2019 2:54 pm

Re: Add Titannet Steams

Post by clublights » Mon Aug 02, 2021 10:23 am

I'd like to push this up again ,

Beoing the Avo support guy for the US , I recommend this tester all the time , but would really like to have the Avo protocol added , as do many of the folks I recommend this to

Post Reply