sACNView

Frequently Asked Questions from Customers

Moderators: Anton, Logan, Daniel, Dmitry

Post Reply
clublights
Posts: 17
Joined: Sat Mar 02, 2019 2:54 pm

sACNView

Post by clublights » Wed Mar 13, 2019 9:12 am

When I try to use the application sACNView ( free ware app ) it does not see output from the IQ tester, if I put another sACN source on the network the app sees it fine , I fired up capture and it would see the tester but not sACN view

Tested on PC and Mac very odd. any ideas why ?

Use this app al the time to test networks and trouble shoot issues .

Logan
Posts: 35
Joined: Mon Dec 17, 2018 4:54 pm

Re: sACNView

Post by Logan » Thu Mar 14, 2019 7:54 am

Hello!

Thanks for bringing this bug to our attention!

Please see updated version release for version 0.6.3 HERE

clublights
Posts: 17
Joined: Sat Mar 02, 2019 2:54 pm

Re: sACNView

Post by clublights » Thu Mar 14, 2019 8:33 am

That fixed it for the PC version but not the mac version oddly enough .

Logan
Posts: 35
Joined: Mon Dec 17, 2018 4:54 pm

Re: sACNView

Post by Logan » Fri Mar 15, 2019 6:04 am

We are trying to figure out why you might be having these issues

The IQ Tester seems to be sending sACN and everything need to work, but it is odd that PC works for you and not Mac

We will test thoroughly with Mac, and try to replicate the issue to fix any bugs in next release

Thank you for your patience!

clublights
Posts: 17
Joined: Sat Mar 02, 2019 2:54 pm

Re: sACNView

Post by clublights » Fri Mar 15, 2019 8:50 am

No problem

Just wanna help where I can !

I can transmit out to the tester from sACNView so I'm sure it is not a network issue .

Post Reply